26 aprilie 2024

Din cauza vântului puternic, localitatea Mihail Kogălniceanu a rămas fără apă potabilă

 

Din cauza vantului puternic, ieri – 07 octombrie 2017, in jurul orei 18,00, linia de alimentare cu tensiune a statiei de pompare si tratare din localitatea Mihail Kogalniceanu a cedat. In aceasta situatie, abonatii din Mihail Kogalniceanu au ramas fara apa la robinete. Imediat, au fost anuntati reprezentantii furnizorului de energie, care au dat asigurari ca vor interveni pentru remdierea avariei in cel mai scurt timp.

În jurul orei 19,30, echipele de interventie ale furnizorului de energie au reusit realimentarea cu tensiune a statiei de pompare si tratare Mihail Kogalniceanu. Imediat, s-au facut manevrele de repornire a pompelor si s-a reluat furnizarea apei catre abonatii din localitate.

In jurul orei 20,30, toti consumatorii din Mihail kogalniceanu vor avea apa la robinete la presiuni normale.

Din cauza vantului puternic, in jurul orei 23,30, linia de alimentare cu tensiune a statiei de pompare si tratare din localitatea Mihail Kogalniceanu a cedat din nou, iar abonatii din localitate au ramas fara apa la robinete. Echipele de interventie ale furnizorului de energie au dat asigurari ca vor interveni in aceasta noapte.

La ora 09.30, echipele furnizorului de energie au reusit remedierea avariei de la nivelul liniei de alimentare cu tensiune a statiei de pompare si tratare Mihail Kogalniceanu. Imediat, s-a reluat pomparea apei potabile catre abonatii din localitate. Avand in vedere lungimea retelei de distributie, conumatorii din Mihail Kogalniceanu vor avea apa la robinete la presiuni normale in jurul orei 10,30.

La ora actuală, la nivelul judetului Constanta nu mai sunt probleme in asigurarea serviciilor de alimentare cu apa si canalizare.