Competiții sportive, organizate de ISJ Constanța

În perioada 21-22.04.2018, Inspectoratul Şcolar Județean Constanța organizează fazele județene şi regionale ale „Gimnaziadei” şi  Olimpiadei Naționale a Sportului Şcolar pentru disciplinele sportive: fotbal fete, oină băieți, tetratlon mixt, pentatlon fete și pentatlon băieți.

Competițiile se desfăşoară la Școala Gimnazială Nr. 3 „C. Porumbescu” din Constanța, la Sala de Sport a oraşului Năvodari şi la Stadionul  „Farul” Constanța.

La competiții vor participa 228 de elevi şi 30 de cadre didactice din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Buzău și Vrancea, sub coordonarea  celor 15 de membri ai comisiilor județene din cadrul Inspectoratului Şcolar Județean Constanța.

Sâmbătă, 21.04.2018, Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează etapa locală a Concursului de chimie „Raluca Rîpan”. În competiție s-au înscris 140 de elevi din clasa a VII a, care vor susține proba în patru centre de concurs: Școala Gimnazială Nr.16 „Marin Ionescu Dobrogianu” din Constanța, Scoala Gimnaziala „I. L. Caragiale” din Medgidia, Școala Gimnazială Nr. 1 „G. Enescu” din Năvodari  și Liceul Teoretic           „Callatis” din Mangalia. Proba se va desfășura în intervalul orar, 9.30 -12.30, iar accesul elevilor în centrele de concurs se va face în intervalul 8.30-9.00. Rezultatele vor fi afișate în cursul zilei de sâmbată pe Forumul ISJ precum și în centrele de concurs. Etapa județeană a concursului este programată în data de 05.05. 2018.