Cu numai o săptămână înainte de deschiderea sezonului, Portul Turistic Mangalia oferă un peisaj mai dezolant ca niciodată!

Deși, cel puțin teoretic, Portul Turistic Mangalia ar trebui să constituie simbolul urbei noastre, o carte de vizită pentru turiștii care, încă, mai doresc sa își petreaca vacanțele în sudul litoralului românesc, la ora actuală investiția de milioane de euro a rămas o umbră a ceea ce era, cu numai câțiva ani în urmă. Dale ciobite, din care răsar primăvăratice păpădii, toți stâlpii de iluminat sparți, bănci rupte și degradate, într-un cuvânt, un peisaj dezolant oferit, deopotrivă, localnicilor și turiștilor.

Și asta cu numai o săptămână înainte de lansarea, oficială, a sezonului estival 2018!

 

 

 

 

4 Comments

  1. tot ce se vede ,stricaciunile facute de odraslele dumneavoastra si cu acordul tuturoir Daca vedem vreun animal cu 2 picioare care dezmembreaza strica sparge nu facem nimic ii lasam sa strice iar aceste animalute umane sunt educate de parinti si de bunici sa strice I am zis unui tinerel de vreo 17 ani care avea un morman de coji de seminte s[pargand in draci cu niste fatuce alkaturea si scuipand pe jos ,i am zioz sa nu le mai scuipe si mia spus ca el Cacaciosul de aia plateste impozit la ptimarie sa sa faca curat M a lasdat fara cuvinte .

  2. Pacat ca nu s-a pazit si intretinut corespunzator partea cea mai frumoasa si atragatoare a orasului ! Iar acum ce se poate face ? Asteptam raspunsul prin fapte de la edilii orasului!(daca nu pleaca si ei in vacanta).

  3. Vad si un catel in poza. Degeaba ne plângem..trebuie iesit la vot. Problema apare cand nu ai cu cine vota si trebuie ales raul cel mai mic…se putea si mai rau.

  4. Tot orasul este intr-o degradare continua si o sa ajunga o groapa de gunoi pana la urma(si nu vorbim de zonele limitrofe). Sa se iasa la vot? Si daca s-ar iesi, tot ala care da mai multe pixuri/galeti/fulare/bancnote/pungi cu diverse/si altele va castiga(sau cum s-ar spune .. „iese cine trebuie sa iasa”). Pe vremea moldoveanului eram destul de mic si orasul arata mult mai bine decat acum, chiar daca s-au retrocedat terenuri/paduri etc(parte care ii framanta exact pe aia care nu au beneficiat si ei de nimic). De furat s-a furat, se fura si se va fura in continuare pana o sa ajunga sa fure singuri de la ei din reflex :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*