25 aprilie 2024

Audiție în vederea selecționarii participanților la Gala HOP! 2018

UNITER anunta organizarea preselectiei pentru „GALA TANARULUI ACTOR – HOP!”, a XXI-a editie, in perioada 11 – 13 iulie 2018 (cu posibilitatea de prelungire, in functie de numarul concurentilor inscrisi), la Teatrul National I. L. Caragiale din Bucuresti, Sala Mica.

Ne adresam tuturor actorilor care au absolvit facultatea (licenta) incepand cu promotia 2014.

Tema acestei editii: Pirandello, structura ludica. Eu si personajul.

 La Sectiunea INDIVIDUAL, concurentii vor pregati un moment (monolog, colaj, studiu) bazat pe texte din opera lui Luigi Pirandello (nuvele, piese de teatru, romane, scrisori). In constructia  momentului, concurentul trebuie sa integreze maximum 2 minute performative care sa ii puna in valoare calitatile, abilitatile personale (dans, cant, capacitatea de a folosi instrumente muzicale, capacitatea de a manui marionete, acrobatie, magie, etc).

Durata maxima: 10 minute.

La Sectiunea GRUP, concurentii vor pregati un spectacol/studiu/work in progress (multi-media, instalatie, teatru fizic, teatru dans, performance) avand ca suport un text pirandellian sau un text al unui autor modern, contemporan ce are ca tema revizitarea operei lui Pirandello.

Durata maxima: 30 minute.

Componenta maxima a unui grup – 6 persoane.

 

Candidatii trebuie sa trimita la adresa de e-mail doina@uniter.ro un curriculum vitae, copie dupa diploma de absolvire sau dupa adeverinta, in cazul absolventilor anului 2018, o fotografie (portret, rezolutie 300 dpi) si titlul exercitiului prezentat. De asemenea, daca sunt anumite cerinte tehnice pe care le putem asigura, va rugam sa le mentionati.

Data limita de inscriere este 30 iunie 2018.