27 aprilie 2024

Cea de a VII-a ediție a concursului de limba engleză ”Spelling Bee” va avea loc la Liceul Teoretic ”Callatis”

Aflat la cea de a VII a ediție, concursul de limba engleză ”Spelling Bee” va avea loc sâmbătă, 9 iunie, 2018, începând cu ora 9.30, la Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia.
Anul acesta proiectul este Calendarul concursurilor organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța și a adunat la linia de start opt școli din întreg județul. Multe dintre școli sunt parteneri de tradiție ai concursului – Scoala Gimnaziala cu clasele I-VIII nr. 3, Mangalia, Școala Gimnazială ”Gala Galaction”, Mangalia, Scoala Gimnaziala ”Ion Borcea” Agigea și Școala Gimnazială ”Adrian V Rădulescu” – Murfatlar. Lor li s-au alăturat instituții noi precum Școala Gimnazială nr.28 Dan Barbilian, Constanța și Școala Gimnazială Nr. 18 ”Jean Bart” Constanța.
Devenit deja o tradiție pentru elevii pasionați de limba engleză din clasele primare din Mangalia, concursul se adresează anul acesta doar elevilor din clasele a III-a și a IV-a, având două etape. Pentru a se califica în runda decisivă care stabilește ierarhia cooncursului, micii competitor vor trebui să traducă, să scrie și să pronunțe corect pe litere cinci cuvinte. În cea de a doua etapă, concurenții vor alcătui propoziții respectând cerințele regulamentului. Ca în fiecare an, părinții sunt invitați în calitate de spectatori și suporteri.
Coordonatorul proiectului, prof. Gherfi Simona le urează tuturor participanților mult success și le mulțumește pentru susținere tuturor profesorilor implicați în echipa de organizare și evaluare.

Coordonator proiect, Director al Liceului Teoretic “Callatis”,
Prof. Gherfi Simona prof. Mihalache Iuliana Corina