19 martie 2024

Expoziţie de Crăciun cu obiecte realizate de copiii instituţionalizaţi din judeţ

S-a deschis expoziția cu vânzare de la VIVO! Constanța! Sute de obiecte cu tematica sărbătorilor de iarnă, lucrate manual de copiii, tinerii și adulții protejați în centrele DGASPC Constanța abia așteaptă să intre în casele dumneavoastră și să le ofere un aer aparte, elegant și proaspăt. Obiectele sunt confecționate din materiale reciclabile și, veți vedea, imaginația celor care le-au lucrat nu are limite.

Deschiderea expoziției a aparținut trupei de dans „Fresh“, de la Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea care a susținut un scurt program artistic. „Mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri prezenți astăzi și doresc în mod special să felicit această frumoasă trupă de dansuri care a obținut nenumărate medalii și cupe la festivaluri importante de dans“, a declarat directorul general al DGASPC Constanța, Petre Dinică.

Trupa „Fresh“ are 17 membri, copii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani și a fost înființată în anul 2016. Copiiiau strâns atât de multe diplome, cupe și medalii de la concursurile desfășurate în Constanța, București, Galați și în multe alte județe, încât nu mai au unde să le expună, așa că șeful centrului de plasament „Delfinul“, Marian Iorucu, dorește să le creeze un loc special. Să fie toate la un loc, la vedere, pe holul centrului.

Le dorim și noi mult succes celor de la „Fresh“ pentru că, duminică, 16 decembrie, pleacă la București unde vor participa la concursul „Dansul Fulgilor de Argint“.

Baftă, copii!!!!