20 aprilie 2024

Membrii PRM Mangalia au strâns peste 4.000 de semnături pentru europarlamentare, cetăţenii declarându-se în continuare fani ai Tribunului Vadim Tudor

Membrii PRM Mangalia, coordonaţi de preşedintele filialei, Florin Carabaş, dar şi cei ai Noii Drepte, coordonaţi de liderul Organizaţiei Judeţene Constanţa, Sorin Dincă au demarat, la sfârşitul săptămânii ce tocmai a trecut, o amplă campanie de strângere de semnături pentru susţinerea viitorului candidat la alegerile europarlamentare, programate pentru data de 26 mai 2019.

Preşedintele PRM Mangalia, Florin Carabaş ne-a declarat că la acţiunea de strângere de semnături au participat peste 40 de membri ai formaţiunii şi alţi 70 de la Noua Dreaptă. „În doar trei zile, PRM a strâns peste 4.000 de semnături, iar reprezentanţii Partidului Noua Dreaptă, 2.500. Ne-am deplasat în mai multe zone din Mangalia, la căminele Damen, pe Bulevardul 1 Decembrie, în zona Gării, pe străzile Rozelor, Sirenei, MI Dobrogeanu, Portului etc. Am fost foarte bine primiţi de către cetăţeni care, din fericire, au rămas simpatizanţi ai partidului condus de către Corneliu Vadim Tudor.”

De altfel, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a fost mereu iubit la Mangalia, de aceea prezenţa lui în zonă a fost destul de frecventă. Aici, îi plăcea să organizeze conferinţe, lansări de carte, şedinţe de partid, dar şi întâlniri cu jurnaliştii.

După finalizarea campaniei de strângere de semnături la nivel naţional va fi stabilit candidatul PRM la europarlamentare. Unul dintre posibilii candidaţi este prof.

Adrian Popescu, preşedintele PRM Bucureşti, dar pot exista şi alte variante.