19 martie 2024

USR PLUS mulțumește constănțenilor pentru rezultatele de la europarlamentare. Alianța, campioană la Constanța și Limanu!

Comunicat

Dragi constănțeni, vă mulțumim că ați reușit să dați un semnal nu doar României, dar și întregii Europe că societatea civilă rescrie viitorul politic atât la nivel național, cât și european. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, celor care ne-au votat, voluntari, observatori, delegați care și-au sacrificat din timpul lor și s-au implicat, pe 26 mai, în procesul de votare.
Alianța 2020 USR PLUS a reușit datorită vouă, susținătorilor noștri, nu doar să scoată un rezultat foarte bun, dar și să dea o nouă speranță tuturor românilor că se poate: că se poate construi o Românie fără hoție, fără sărăcie și fără dezbinare. Am reușit să câștigăm încrederea județelor care, până acum, erau de partea PSD. Și asta, doar cu ajutorul vostru, al celor care nu au mai dorit să stea deoparte și al celor care au ales să se implice. V-ați implicat pentru schimbarea și reconstruirea României și pentru asta vă mulțumim!
Munca pe care o avem de făcut în următoarele zile pornește de la fundația acestei țări. Modul în care s-a făcut politică în ultimii 30 de ani nu își mai are loc în următoarea configurație politică. Vă așteptăm alături de noi să punem premisele unui nou început.

Mai bun pentru România și mai bun pentru noi toți! Pentru că numai împreună putem reuși și numai împreună vom putea învinge!
Doar împreună putem schimba Constanța în bine.

1 thought on “USR PLUS mulțumește constănțenilor pentru rezultatele de la europarlamentare. Alianța, campioană la Constanța și Limanu!

  1. Superb! Felicitari Aliantei USR PLUS. Sa ne reprezentati cu mândrie in Europa!!

Comments are closed.