26 aprilie 2024

Focuri de armă pe Aleea Farului. Două persoane, transportate la spital. Activitatea unității medicale, aproape blocată de rudele victimelor!

Pe Aleea Farului din Mangalia răsună, de două zile, muzică și dedicații specifice unui botez de cartier, terminat, în urmă cu câteva minute cu injurături și focuri de armă. În urma unui apel la 112, la fața locului au fost trimise ambulanțe și forțe de ordine. Două persoane au fost transportate la spital, una cu o plajă la nivelul membrului inferior, cealaltă în abdomen. Din primele date, cel care a tras este un bărbat de 42 de ani, din Mangalia, acesta utilizând o armă de vânătoare pentru a pune capăt unui conflict verbal.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Se pare ca una dintre persoanele transportate la spital, în stop cardiac, a decedat. Cealaltă persoană prezintă o plagă la nivelul piciorului.

Scandalul continuă pe holurile spitalului, unde a fost solicitată prezența jandarmilor, întrucât rudele pacienților au început să agreseze verbal personalul medical. Activitatea unității de primiri urgențe este, acum, aproape blocată.

 

La fața locului au fost trimiși si luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.