Taner Reșit, despre spectacolul de Ziua Comunei Tuzla: „Oamenii sunt adevărata comoară a acestei localități”

Primăria și Consiliul Local Tuzla au pregătit, de ziua localității, un adevarat regal artistic. Începând cu orele 15.00 vineri, 6 septembrie, pe scena amenajată lângă primărie au urcat copiii și tinerii înscriși la cursurile de artă ale Centrului Pentru Tineret Ion Creangă, urmați despectacole de dans și muzică oferite de ansambluri multietnice. Evenimentul a continuat cu muzică populară, ușoară și programe de divertisment. Invitați speciali: Adi de la Vâlcea, Anca Țurcașiu, Raoul, Demențialii.

La încheierea evenimentului, edilul comunei, Taner Reșit, a trimis, pe pagina sa de socializare, un mesaj tuturor locuitorilor din Tuzla:”Dragi prieteni, sunt deosebit de încântat să vă prezint primele fotografii de la evenimentul ocazionat de „Ziua Comunei Tuzla”, ediția a IV-a, desfășurat vineri, 6 septembrie 2019. Acest prim album poate fi denumit și „copiii Tuzlei” ori „oamenii Tuzlei”, deoarece în el regăsim în mare măsură, minunații copii și oameni ai localității noastre. Iar ce este mai important, e faptul că suntem împreună la astfel de evenimente, care ne aduc laolaltă și, ne ajută să ne cunoaștem, să ne bucurăm unii de alții, să descoperim ce copiii talentați avem și ce părinți implicați au aceștia. Avem cu ce ne mândri, pentru că oamenii sunt adevărata comoară a acestei comune.
Mulțumim tuturor celor care au participat la organizarea și desfășurarea acestui frumos și reușit eveniment. Să ne vedem sănătoși la cât mai multe astfel de aniversări ale comunei noastre dragi. La mulți ani, Tuzla!”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*