19 martie 2024

Marius Ciobănel, validat consilier local. Aleșii, mustrați de un cetățean pentru situația dezastruoasă a stațiunilor (video)

Marius Ciobănel (PSD) este, începând de astăzi, cel de al nouăsprezecelea consilier local al Mangaliei. El a fost validat în această funcție în urma votului în unanimitate al colegilor săi, după ce prefectul județului a constatat, în luna iulie, încetarea de drept a mandatului lui Ozghiun Menabit. În cadrul aceleiași ședințe, ce s-a încheiat în urmă cu câteva minute, Marius Ciobănel l-a înlocuit pe Ozghiun Menabit și în Comisia Socială.

În aceeași ședință, consilierii au mai aprobat un proiect de extindere și dotare a Secției Ambulatoriu, din cadrul Spitalului Municipal Mangalia, în valoare de 10,6 milioane de lei, sumă din care, în cazul în care proiectul este eligibil, primăria va trebui să plătească 2%.

La punctul Diverse, a luat cuvântul un cetățean al Mangaliei, Adrian Stoian, care i-a mustrat pe aleșii locali că nu se implică în rezolvarea situației dezastruoase în care se află stațiunile litoralului sudic. Acesta a venit și cu câteva zeci de fotografii doveditoare și a anunțat că, în cazul în care situația nu se va schimba până la primăvară, va protesta, în spațiul public, aducând alte dovezi ale mizeriei în care se scăldă stațiunile, inclusiv Mangalia.

2 thoughts on “Marius Ciobănel, validat consilier local. Aleșii, mustrați de un cetățean pentru situația dezastruoasă a stațiunilor (video)

  1. Cat pot mintii uni…care chipurile sunt consilieri.
    Cat tupeu prostesc.
    Oare cat mai rabda cetatenii Mangaliei?

Comments are closed.