Marfă din Turcia, în valoare de 77.000 de lei, confiscată la Vama Veche!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat în P.T.F. Vama Veche bunuri în valoare de aproximativ 77.000 lei, pentru care mai mulți cetățeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.

 

În data de 03.10.2019, în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, politistii au descoperit ascunse în bagajele personale a 21 de cetățeni români, cu vârste cuprinse între 33 și 59 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 4.675 articole vestimentare, pentru care nu dețineau documente de provenienţă.

Persoanele în cauză au declarat faptul că au achiziţionat bunurile din Turcia, pentru uz personal.

Pentru bunurile transportate, cele 21 de persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10.500 lei, iar produsele a căror valoare se ridică la aproximativ 77.000  lei au fost confiscate şi vor fi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*