24 aprilie 2024

Clubul de Jiu Jitsu Brazilian din Mangalia are filială și la Constanța

Clubul de Jiu Jitsu Brazilian din Mangalia, ACS Callatis Fight Club, membru Icon Romania, a reusit să deschidă o  filială și în Constanța, sub denumirea de ”Tomis Spartans Division”. Pentru cei interesați, sala de antrenament se află pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu nr. 85, antrenorul filialei se numește  Robert Câmpean, iar antrenamentele se vor desfășura în zilele de marți și joi de la 20.00-21.30.

Coordonatorul ACS Callatis Fight Club,  GeorgeTrandafirescu, prima centură neagră din Dobrogea, a declarat: ”Suntem bucuroși atât eu, cât și colegul meu  Liviu Tudor că am reușit alături de  Robert Câmpean să deschidem o filiala și la Constanța. Jiu Jitsu Brazilian este un sport relativ nou în România, dar de o mare amploare în exterior și, de aceea, ne dorim ca de multiplele beneficii ale acestuia să se bucure cât mai mult persoane. Satisfacția deschiderii acestei filiale vine și din faptul că antrenorul acesteia, Robert Câmpean, este fomat la clubul nostru, unde se antrenează  de 5 ani și jumătate și va putea prezenta în antrenamente o formă curată de Jiu Jitsu Brazilian. ACS Callatis Fight Club face parte din una dintre cele mai puternice echipe la nivel național, ICON ROMANIA, condusă de arbitrul internațional Florin Cernat, iar la nivel mondial, din echipa ”ICON JIU JITSU INTERNATIONAL”, coordonată de campionii mondiali Ze Marcello, Anderson Pereira și Sergio Vita”.

Potrivit antrenorului, Robert Câmpean, ”Momentan am deschis doar secțiunea destinată adulților, urmând ca până la sfârșitul anului să o deschidem și pe cea destinată copiiilor. Pe această cale, doresc să mulțumesc conducerii ”ACS Callatis Fight Club”  atât pentru încrederea acordată, cât și pentru posibilitatea de forma noi sportivi în sfera Jiu Jitsului Brazilian”.