28 martie 2024

Patronul clubului în care și-au pierdut viața cele trei tinere din Mangalia și Constanța, a fost dat în urmărire națională!

Patronul Clubului „Beirut” din Constanța, George Karam, care a primit, ieri, sentința definitivă de opt ani și o lună de închisoare a fost dat în urmărire națională. Potrivit IPJ Constanța, imediat după primirea mandatului, polițiștii din Ovidiu l-au căutat pe patronul clubului la domiciliu, dar și pe raza orașului Ovidiu și municipiului Constanța. Karam se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar și avea interdicție de a părăsi țara, fiind dat în consemn la frontieră. Și la această oră George Karam este căutat de polițiști. În funcție de rezultatul investigațiilor, urmează să se întocmească documentația necesară în vederea solicitării emiterii mandatului european de arestare și a cererii de urmărire interațională.

Ceilalți doi inculpați în același dosar au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă.

În 2014 își pierdeau viața în Clubul „Beirut” cântăreața Nicoleta Cengher (22 de ani) și dansatoarea Mihaela Tucă (23 de ani), ambele din Mangalia și Nicole Vasiliteanu (22 de ani) tot dansatoare, din Constanţa. Trupurile celor trei fete au fost găsite carbonizate într-un vestiar al localului.

Procurorii l-au acuzat atunci pe patronul localului libanez, George Karam, de construirea fără autorizație într-o zonă construită protejată, primirea în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, zeci de falsuri în înscrisuri sub semnătură privată și realizare a construcțiilor cu nerespectarea cerințelor esențiale.

De asemenea, George Karam a fost acuzat că, împreună cu un instalator, au modificat instalația de gaze a restaurantului fără să dispună de toate aprobările necesare.