Nicolae Moroianu, candidatul PSD şi al aliaţilor, la alegerile locale 2020 (video)

 

Vineri, seara, filiala locală PSD Mangalia, condusă de către preşedintele Neculai Tănasă a organizat o conferinţă extraordinară, ce a marcat un moment istoric pentru municipiu.

Este vorba despre lansarea candidaturii lui Nicolae Moroianu la funcţia de primar al Mangaliei, la alegerile locale din vara acestui an.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD, Felix Stroe, de participarea preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, dar şi de aceea a aliaţilor, respectiv liderul OJ a PNŢCD Constanţa, Adrian Ţapliuc, şi, nu în ultimul rând, de prezenţa fostului primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş.

„Sub sloganul „Uniţi pentru Mangalia”, susţinem candidatul nostru la alegerile locale din iunie 2020, în persoana lui Nicolae Moroianu. Vom participa, de asemenea, la alegeri pe o listă comună formată din membri PSD, ALDE, ai Alianţei Liberalilor Democraţi, ai PNŢCD, ONG-urilor şi reprezentanţilor societăţii civile. Bulgărele a fost rostogolit, astfel că PSD şi aliaţii săi reprezintă o forţă de neoprit care va câştiga viitoarele alegeri. Ne bucură faptul că suntem sprijjiniţi de fostul primar Zanfir Iorguş care a realizat lucruri importante pentru municipiu. Avem alături oameni oneşti, cu caracter, cu credinţă şi curaj, astfel că victoria nu poate fi decât de partea noastră, pentru că Mangalia merită acest lucru”, a declarat preşedintele PSD Mangalia, Neculai Tănasă.

Vizibil emoţionant, candidatul Alianţei nou create, Nicolae Moroianu a declarat: “Este copleşitor să te bucuri de atâta susţinere. Mă şi obligă, în acelaşi timp, să muncesc şi să lupt pentru Mangalia. Aceasta este cea mai puternică mişcare a municipiului, “Uniţi pentru Mangalia”. Era nevoie de această construcţie, deoarece Mangaliei i-a fost luat totul. În ultimii 8 ani, doar s-a distrus, tocmai de aceea trebuie să avem curajul să spunem “Ajunge!”. Alianţa noastră reprezintă o manifestare a păcii şi armoniei. Primarul şi Consiliul Local vor lucru în armonie, împreună, nu vor mai fi dezbinaţi. Vreau să construiesc şi să muncesc doar în interesul cetăţenilor Mangaliei, deoarece merită şi au nevoie de aceste lucruri”.

 

Publicată de Miki Marin pe Vineri, 21 februarie 2020

2 comments for “Nicolae Moroianu, candidatul PSD şi al aliaţilor, la alegerile locale 2020 (video)

Comments are closed.