U.S.R. Constanța solicită ministrului Afacerilor Interne să pună Hotelul “Meridian” la dispoziția cadrelor medicale din Constanța

Uniunea Salvați România (U.S.R.) Constanța solicită ministrului Afacerilor Interne să pună Hotelul “Meridian” la dispoziția cadrelor medicale din Constanța.
Cazarea separată a personalului medical reprezintă o măsură esențială în lupta împotriva răspândirii COVID-19. Astfel, vor fi protejați nu doar medicii și asistenții medicali, ci și familiile acestora. Hotelul “Meridian” aparține Ministerului Afacerilor Interne, ceea ce face ca decizia de a aloca acest spațiu personalului medical să poată fi pusă în aplicare rapid și eficient.
În ultimele ore numărul cadrelor medicale infectate la Spitalului Județean Suceava a crescut la 57. Pentru a nu ajunge în aceeași situație și la Constanța, considerăm că măsura este absolut necesară și trebuie implementată urgent. Fără protejarea acestor oameni aflați în prima linie a luptei cu pandemia, există riscul ca sistemul nostru de sănătate să intre în colaps, cu consecințe greu de imaginat și de controlat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*