26 aprilie 2024

Primarul din Pecineaga, Niculae Stan nu-i iartă pe cei care nu respectă măsurile de izolare!

Primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan a luat măsuri sporite în vederea combaterii răspândirii cazurilor de COVID-19.
Astfel, pe lângă afişele şi recomandările făcute, zilnic, cetăţenilor cu privire la măsurile pe care trebuie să le urmeze, în instituţie au fost puse recipiente cu substanţe dezinfectante. Angajaţii au primit măşti şi mănuşi, fiind instruiţi, la rândul lor, cu privire la măsurile de care trebuie să ţină cont în timpul desfăşurării activităţii.
Edilul a mai declarat că la nivelul comunei Pecineaga, există câteva zeci de persoane care s-au întors acasă din diverse ţări de unde au revenit, întrucât pandemia i-a lăsat fără locuri de muncă. Imediat după ce au ajuns acasă, aceştia au fost îndrumaţi de către reprezentanţii Primăriei Pecineaga, către medicii de familie pentri a fi luaţi în evidenţă. Tot cu cadrele medicale, păstrează legătura permanent pentru a se stabili care le este starea de sănătate. „În privinţa acestora, echipe mixte de lucrători ai Poliţiei Locale şi Naţionale fac zilnic verificări la domiciliile acestora pentru a verifica dacă respectă măsurile de izolare. Cei care nu sunt găsiţi acasă, sunt amendaţi. Situaţia este îngrijorătoare, astfel că tratăm lucrurile cu maximă seriozitate şi fermitate. Nu ne jucăm când vine vorba despre sănătatea noastră. Cine nu respectă măsurile impuse, suportă consecinţele!

1 thought on “Primarul din Pecineaga, Niculae Stan nu-i iartă pe cei care nu respectă măsurile de izolare!

  1. Slt primaru din com Pecineaga. Comuna in care mam nascut si care inca traieste maicamea, maicamea care nu poate sta in liniste acu ca, trebuie sa suporte copii nepoatasei (5 copii) pentru ca nepoatasa Georgiana Cazanciuc si barbatasu sa poata chefui in liniste acolo unde locuiesc, neinteresandui situatia dezastruasa a bunicei fara lemne de foc, fara lumina electrica in casa. Rog primaria si politia comune sa ia atitudine si sa poata trai batrana in liniste cate zile mai are.

Comments are closed.