26 aprilie 2024

Recomandări ale edilului Taner Reșit, cu privire la reglementările Stării de Alertă

Primarul comunei Tuzla face precizări cu privire la reglementările Stării de Alertă, instituite de ieri. Astfel, Taner Reșit le recomandă cetățenilor comunei să dea, în continuare, dovadă de responsabilitate și de respectare a măsurilor și a regulilor de igienă impuse de autorități, pentru a se proteja, în primul rând, pe ei înșiși, dar și pe cei dragi.

„Începând cu data de 15.05.2020, în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise se instituie obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul și gura să fie acoperite.
În contextul noilor reglementări legale ce au instituit Starea de Alertă pe o perioadă de 30 de zile în România facem precizarea că localitatea Tuzla este membră a Zonei Metropolitane Constanța. Zona Metropolitană este alcătuită din 6 orașe și 8 comune.

Localități Zona Metropolitană:

– Municipiul Constanța

– Năvodari

– Ovidiu

– Eforie

– Murfatlar

– Techirghiol

– Mihail Kogălniceanu

– Cumpăna

– Valu lui Traian

– Lumina

– Tuzla

– Costinești

– 23 August

– Agigea

– Corbu

– Poarta Albă

În acest sens declarația pe proprie răspundere obligatorie în cazul în care intenționați să părăsiți localitatea, vă este necesară doar dacă părăsiți perimetrul Zonei Metropolitane Constanța (Așa cum este specificat în Anexă la Hotărârea nr. 24 din 14.05.2020, Art.17) și doar pentru motive întemeiate”, afirmă Taner Reșit, primarul comunei Tuzla.