28 martie 2024

Spectacol pe plaja Tuzla, urmat de sancţiuni în cuantum de 10.000 de lei

 

10.000 lei este valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa în cursul nopţii trecute, pentru organizarea şi participarea la un spectacol pe plaja din Tuzla .
În cursul nopţii trecute, în jurul orei 01.00, jandarmii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un D.J.
Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei.
Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.