19 martie 2024

Vot Mangalia! Ce candidat la primăria Mangalia credeți că ar fi cel mai potrivit să reprezinte interesele municipiului pentru viitorii patru ani?

Surse din PSD Constanța au anunțat, astăzi, ca foarte probabilă schimbarea candidatului la primăria Mangalia din partea PSD-ALDE-PNTCD. Astfel, Nicolae Moroianu ar urma să anunțe, oficial, cedarea locului său, în favoarea lui Zanfir Iorguș, fost primar al Mangaliei în perioada 1996-2008 și deputat de Constanța în mandatul 2008-2012.

Cum mai toate taberele de pe scena politică au început, deja, să se agite în favoarea propriului candidat, uneori depășind, lejer, limitele bunului simț în ceea ce privesc comportamentul și limbajul pe rețelele de socializare, lansăm cititorilor noștri invitația de a-și vota preferatul în cursa către fotoliul de primar al municipiului din sudul litoralului. De asemenea, puteți să vă exprimați opiniile referitoare la șansele pe care fiecare candidat le are în bătălia către primăria Mangalia, cu bune și rele.

Toate opiniile vor fi postate, cu excepția celor care vor aduce atingere vieții private a fiecăruia dintre candidați. Nu vor fi permise nici injuriile, amenințările sau limbajul trivial!

18 thoughts on “Vot Mangalia! Ce candidat la primăria Mangalia credeți că ar fi cel mai potrivit să reprezinte interesele municipiului pentru viitorii patru ani?

  1. Unde au fost contracandidatii în ultimii 4 ani, când eu am fost pe baricade si am luptat pentru locuitorii Mangaliei?
    Unde au fost contracandidatii de pandemie, cand am asigurat hrană caldă tuturor vârstnicilor care au avut nevoie?

    Vin sa candideze la fiecare 4 ani, apoi uită de oameni!

  2. Menabit continua sa fie penibil ca orice psd-ist sub acoperire. Bine….el a incercat sa se faca frate cu dracu’, dar nici dracu’ nu l-a mai vrut cand a vazut cata marlanie si perversitate zace in el.
    Orice candidat care nu a avut legaturi cu partidele usl-iste, este mai bun decat toti ceilalti.

  3. Un primar din Mangalia, un primar pentru Mangalia, un primar pentru problemele mangaliotilor si ale acestui oras Menabit Ozghiun. Restul sunt amintiri sau mai au de invatat ce vor mangaliotii.

  4. Dumitru Paris inseamna schimbarea pe care toti ne-o dorim…si nu numai schimbare ci singura optiune de vot care poate opri perpetuarea ticalosilor la conducerea Mangaliei.

  5. Omul sfințește locul.Din cati consilieri a avut Mangalia. Nu am vazut pe nimeni zbatandu-se pt acest oraș. Deci clar ca voi vota cu Ozzy.

  6. USR-ul este singurul partid de care se tem vechile partide, suntem cei care vrem o schimbare reala a societatii si in interiorul caruia fiecare membru este egal in drepturi si obligatii si unde deciziile se iau la firul ierbii! Forta usr sta in oamenii din usr, in tinerii frumosi si liberi care au decis sa se implice activ in reformarea administratiei publice, educatiei, justitiei!
    Functionam pe criteriul meritocratiei si sprijinim si promovam tineri curajosi!
    Votez Dumitru Paris, este singurul care nu este emanatia vreunui grup de interese!

  7. Eu i-am urmărit activitatea domnului Menabit și am văzut ca este preocupat de tot ce înseamnă acest oraș. Este apropiat de oameni și le asculta problemele. Este ceea ce Mangalia are nevoie!

  8. Dumitru Paris este reprezentantul generatiei tinere, ei sunt cei care conteaza acum! Tinerii au fost marginalizați, dispretuiti, discriminati,goniți din oras spre locuri mai prietenoase in șanse cu ei, intotdeauna ignorați, intotdeauna împinși in spate! E timpul lor, e sansa lor sa-si ia revansa! USR este partidul tinerilor frumosi si liberi, ai celor care au decis sa se implice si sa-si croiasca propriul drum in societate si prin stâncă de va trebui! E REVOLUȚIA tinerilor! Votez responsabil Dumitru Paris!
    #nuciumeirosiisiagramatuluiiorguș
    #nuraducristian

Comments are closed.