33.706 de locuitori ai Mangaliei sunt chemați la vot pe 27 septembrie!

Pe site-ul public mangalia.ro au fost publicate, în urmă cu câteva momente, cele mai importante informații de la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Mangalia. Potrivit deciziei semnate de președintele BEC Mangalia, Nicoleta Târsână-Leopea, listele cu susținătorii trebuie să conțină minimum 250 de semnături, iar listele la Consiliul Local, de la fiecare formațiune politică, trebuie să cuprindă 24 de candidați.

Actele adoptate de BEC Mangalia vor fi aduse la cunoștința cetățenilor pe site-ul mangalia.ro, precum și prin publicarea lor și afișarea la intrarea în primărie. Totodată, editiadesud.ro își va informa cititorii, în mod constant, cu privire la Alegerile locale și județene din 27 septembrie 2020.

În timpul alegerilor, la intrarea la BEC, toți cetățenii vor purta mască și vor utiliza materialele dezinfectante. Limita de acces în instituție va fi de maximum două persoane, în momentul depunerii candidaturilor, de la fiecare formațiune în parte. Pentru cereri, contestații, plângeri etc, accesul este restricționat la o singură persoană.

Anul acesta, pe listele Registrului Electoral se numără 33.706 locuitori ai Mangaliei (din care 60 sunt pe liste complementare). În 2016 au fost înscriși 35.302 alegători, în 2012 – 36.688, iar în 2008 – 36.383 alegători ai Municipiului Mangalia.