29 martie 2024

„Ploaie” de dosare penale, pentru șoferi beți sau fără carnet, în sudul litoralului

La data de 13 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism pe strada Griviței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Techirghiol, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 august a.c., în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Republicii din stațiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.