24 aprilie 2024

Emanuel Ion Popescu, propunerea USR-PLUS pentru Consiliul Local Mangalia

Mă numesc Emanuel Ion Popescu, de profesie sunt ofițer de marină, sunt căsătorit, am doi copii și locuiesc în Mangalia din anul 1992. Sunt membru fondator al filialei USR Mangalia, iar în prezent fac parte din Biroul Local al filialei.

Lucrez pe mare de la vârsta de 25 de ani, iar din anul 2005 am început să lucrez în sectorul offshore, numai în funcții de conducere. În prezent sunt Comandat pe o navă specializată în domeniul energiilor regenerabile, în Marea Nordului, pentru o companie germană.

Am ales să mă implic în politică pentru că timp de 30 de ani am sperat ca ceva să se schimbe. Nimic nu s-a schimbat. Aceiași oameni care se plimbă de la un partid la altul, aceleași vechi metehne, aceiași incompetenți. Din această cauză am ales să mă implic și să nu îi mai las pe alții să ia decizii proaste pentru mine. Nu sunt un om al vorbelor, dar meseria pe care o practic reprezintă dovada faptului că sunt un bun organizator.

Cred cu tărie că societatea românescă trebuie să se implice civic și politic pentru a putea construi un viitor mai bun. Doar lucrând împreună, o societate poate reuși.

M-am implicat în schițarea planului de guvernare locală a USR PLUS Mangalia, un plan care nu promite lucruri imposibile, ci lucruri normale, care ar fi trebuit să fie realizate până acum. Voi lupta împreună cu colegele și colegii mei pentru ca normalitatea să-și găsească locul și în Mangalia.

Împreună cu colegii USR PLUS care candidează pentru consiliul local Mangalia și pentru consiliul județean Constanța, vom reuși să aducem schimbările pe care ni le dorim cu toții atât la nivel local cât și la nivel județean.

cod mandatar financiar 21200251