18 aprilie 2024

Dumitru PARIS, la Primăria Mangalia şi Remus Negoi, la CJ Constanța, „vor scoate la suprafaţă putregaiul adunat în aceşti 30 de ani în administraţiile locale!”

Dragi mangalieni,

Se împlinesc 30 de ani de când un spirit profund corupt şi neruşinat a pus stăpânire pe judeţul Constanţa și pe orașul Mangalia. Sunt 30 de ani în care vechile partide au tăiat şi au spânzurat în acest oraş şi în judeţ.

În 30 de ani, o societate poate fi schimbată din temelii. Ei au avut tot acest timp la dispoziție și au avut puterea și banii să schimbe oraşul şi judeţul piatră cu piatră, stradă cu stradă, cartier cu cartier, localitate cu localitate. Au avut tot timpul din lume să construiască școli, spitale și o reţea straşnică de drumuri, să pună la punct reţeaua de canalizare, să dezvolte economia și să ţeasă istorii fabuloase pe marginea patrimoniului istoric, cultural şi natural cu care au fost hărăzite aceste locuri.

Au avut la dispoziţie 30 de ani şi foarte mulţi bani să facă din partea această de Dobroge o oază de bunăstare şi de civilizaţie. Dar n-au făcut nimic, ci şi-au văzut cu lăcomie doar de reţelele lor de căpătuire, căpuşând bugetul local, în timp ce o altă mare parte a banilor publici s-au dus pe spoieli, pe poemeni electorale şi pe carnavaluri menite să ia ochii lumii.

Din cauza lor, copiii noștri au plecat pentru o viață decentă  prin alte orașe sau prin alte țări. Iar acum, înaintea unor noi alegeri, auzim din partea aceloraşi partide, ba chiar a aceloraşi personaje, promisiuni rostite cu acelaşi tupeu. Ei nu vă dau socoteală pentru promisiunile neîmplinite şi nu vă explică de ce municipiul Mangalia este mult în urma altor oraşe ale României. Vă cer în schimb să-i mai votați încă o dată!

Acum însă, puteţi să-i scoateţi din administraţie pe mulţi dintre aceşti mincinoşi şi parveniţi. Şi puteţi scoate oraşul şi judeţul din subdezvoltare votând candidaţii USR PLUS, o alianţă de partide cu oameni care până acum şi-au văzut de viaţa lor, ca fiecare dintre dumneavoastră. Suntem dintre cei care au intrat în politică în anii din urmă pentru că s-au săturat ca viaţa să le fie la cheremul unor politicieni nepăsători. Așa cum și dumneavoastră v-ați săturat.

Dumitru PARIS, candidat la funcţia de primar al Mangaliei, şi Remus Negoi, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, împreună cu echipele lor de viitori consilieri locali şi judeţeni, vor scoate la suprafaţă putregaiul adunat în aceşti 30 de ani în administraţiile locale.

Pentru prima oară, locuitorii județului Constanța pot avea parte de administraţii responsabile cu banul public, de edili cu respect faţă de cetăţeni şi hotărâți, înainte de toate, să creeze condiţii pentru ca oamenii să prospere. Politica jafului, a dezinteresului şi a pomenilor va apune cât de repede.

            Ca să avem o viaţă altfel, trebuie să alegem altfel decât până acum.

De aceea, pe 27 septembrie, votaţi-l pe Dumitru PARIS pentru primăria Mangalia, votaţi-l pe Remus Negoi pentru Consiliul Judeţean Constanţa, votaţi USR PLUS la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean.

Pe 27 septembrie aveți puterea de a face ca orașul și județul nostru să renască.

 

Vă mulţumim!

USR PLUS filiala județeană Constanţa

 

 

cod mandatar financiar 21200251