24 aprilie 2024

Ioana Stan, propunerea USR-PLUS pentru Consiliul Local Mangalia

Mă numesc Ioana Stan, am 40 de ani, sunt căsătorită și sunt mama unui băiat în vârstă de 10 ani. Sunt locuitor al Mangaliei de la vârsta de 5 ani.

De profesie sunt economist, lucrez în turism de 17 ani și îmi doresc ca alături de colegii mei din USR PLUS să implementăm proiectele de extindere a sezonului estival și de atragere a turiștilor pe tot parcursul anului.

Totodată, doresc să punem în aplicare proiectele USR PLUS pentru a atrage investitori care să creeze locuri de muncă permanente, astfel încât să putem păstra oamenii în comunitate și pentru a ajuta familiile din Mangalia să rămână unite, să nu mai fie nevoie ca atâția mangalieni să plece în străinătate pentru a avea un trai decent.

Până în noiembrie 2019 nu am mai făcut politică, dar nemulțumirile s-au adunat, astfel că am decis să mă înscriu în USR, partid care face alt fel de politică față de restul partidelor din Romania. Sunt nouă în politică și tocmai asta este provocarea. Noi, oamenii simplii și curați, dorim să schimbăm în bine  orașul și viața întregii comunități. Am decis să candidez pentru funcția de consilier local pentru a fi o punte de legătura între cetățeni și administrația locală și pentru a putea munci pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a Mangaliei.

Cred cu tărie că banul public poate și trebuie să fie cheltuit cu responsabilitate, astfel încat să asigurăm accesul la educație, cultură și sănătate tuturor locuitorilor comunității în care trăim.

Împreună cu colegii din USR PLUS, care candidează pentru consiliul local Mangalia și pentru consiliul județean Constanța, vom reuși să aducem schimbările pe care ni le dorim cu toții atât la nivel local cât și la nivel județean.

 

cod mandatar financiar 21200251