19 aprilie 2024

Florin Adelin Olteanu, propunerea USR-PLUS pentru Consiliul Local Mangalia

Sunt Florin Adelin Olteanu, am 32 ani, sunt căsătorit, am un copil și candidez pentru funcția de Consilier Local din partea USR PLUS Mangalia. Sunt de profesie economist , absolvent al Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești, promoția 2011.

După ce am lucrat o perioadă de 7 ani la șantierul Naval din Mangalia, am decis să accept diferite contracte în domeniul Naval în zona Asiei si Americii de Nord, unde am făcut parte din echipa de Management. O bună perioadă de timp am locuit si lucrat în Canada. După ce am devenit părinți, am decis să revenim în țară pentru a ne crește fetița în Mangalia.

Sunt membru al USR Mangalia din anul 2019 și consider că impreună cu echipa USR PLUS pot face lucruri importante pentru comunitate. Mă alătur unei echipe de oameni tineri și inimoși, care doresc să facă lucrurile să funcționeze în Mangalia, care își respectă alegătorii, care luptă pentru a construi un viitor mai bun și pentru a schimba în bine municipiul Mangalia. Suntem o echipă dinamică și experimentată în care se regăsește atât energia și optimismul specifice tinerilor cât și experiența și abilitatea specifice seniorilor. Suntem o echipa dornică de a pune în practică proiectele pe care le-am făcut alături de specialiști din domeniu, proiecte care vor genera dezvoltarea Municipiului Mangalia.

Vă aștept la vot pe 27 Septembrie, pentru a vota atât echipa cât și candidatul la funcția de primar din partea USR PLUS Mangalia. Schimbarea depinde de votul vostru!

Împreună cu colegii din USR PLUS, care candidează pentru consiliul local Mangalia și pentru consiliul județean Constanța, vom reuși să aducem schimbările pe care ni le dorim cu toții atât la nivel local cât și la nivel județean.

 

cod mandatar financiar 21200251