28 martie 2024

Pe 6 decembrie, votează-l pe Stelian Ion pentru o #Romaniefarahotie!

Stelian Ion este de profesie avocat și unul dintre cei mai fervenți apărători ai justiției din Parlamentul României, din funcția de deputat. Acum, Stelian candidează pentru un nou mandat de deputat, pentru a putea continua să protejeze justiția de infractori și să inițiezi legi benefice pentru România.

Din 2016, de când este deputat, Stelian Ion a activat în Comisia juridică, de disciplină și imunități, dar și în Comisie „Iordache”, în care PSD-ul a mutilat legile justiției și a încercat modificarea legislației penale.

În timpul mandatului de deputat, Stelian a avut nenumărate intervenții, amendamente, inițiative legislative și a contribuit la redactarea sesizărilor la Curtea Constituțională care, într-un final, a fost nevoită să declare neconstituționale modificările aduse legislației penale promovate de PSD.

De asemenea, Stelian a contribuit și la redactarea textului care a stat la baza proiectului Fără Penali în Funcții Publice. A redactat și inițiat, alături de colegii săi, mai multe propuneri legislative de corectare a legilor justiției precum și la proiectul de înființare a DNA-ului pădurilor.

Pe 6 decembrie, votează-l pe Stelian Ion pentru o #Romaniefarahotie.