27 aprilie 2024

Avem un program clar – www.usrplus.ro – și oameni pregătiți să îl pună în aplicare! Cristina Rizea, candidat la Camera Deputaților

Este economist, voluntar civic și mamă. A început să lucreze din timpul liceului, iar, de 14 ani, este antreprenor în transporturi. Este cunoscută pe plan local în urma numeroaselor activități civice și de voluntariat în care s-a implicat în ultimii ani. Fondator RO100 Valu lui Traian, a condus cu success multe proiecte de ajutor pentru copiii bolnavi și persoanele defavorizate. S-a implicat în campanii de strângere de fonduri, atât pentru cazuri particulare, cât și alături de asociații precum Inima Copiilor și Dăruiește Aripi, pe care le-a sprijinit în diferite proiecte. A initițiat local 2 campanii, una pentru achiziționarea de termoscanere pentru spital și, campania ei de suflet, un meniu pentru un bătrân, care a ajutat deopotrivă vârstnicii din localitate, cât și micile restaurante locale care au putut astfel să-și țină angajații, în majoritate unici furnizori de venituri în familie.

Cristina Rizea a intrat în politică în 2018, după evenimentele din 10 august, când a înțeles că fără implicarea politică a fiecăruia dintre noi, lucrurile în țara asta nu se vor schimba. Primul membru al grupului de inițiativă care a înființat organizația PLUS Constanța, Cristina Rizea a coordonat pentru PLUS campania de alegeri europarlamentare, încheiată cu câștigarea primului loc pentru Alianță, înaintea PNL, într-un județ dominat de mulți ani de PSD.
Candidează pentru prima oară la alegerile parlamentare și are multe proiecte în agendă. Printre cele la care ține foarte mult sunt proiectele de protecție socială a persoanelor vulnerabile și egalitate de șanse. Consideră că rădăcina celor mai multe probleme cu care se confruntă România este în legislația stufoasă, incompletă și învechită care poate fi ușor interpretabilă, în funcție de interesul unuia sau al altuia. De asemenea, militează pentru o adminsitrația publică transparentă, astfel încât oamenii să știe ce se întâmplă cu banii publici.
Consideră că România are nevoie de o clasă politică nouă, de oameni implicați, care să apere interesele celor care i-au votat și că trebuie schimbați vechii politicieni care își urmăresc propriile interese.
“Dacă ne implicăm cu toții, vom reuși să schimbăm țară în bine, din toate punctele de vedere. Vreau să aducem România la normalitate și pentru aste trebuie să scăpăm țara de corupție. Vreau o Românie fără hoție”