26 aprilie 2024

Se caută firmă specializată în IT pentru a prelua mentenanța calculatoarelor GOLDTERM Mangalia!

Consilierii locali vor aproba, maine, printre altele, Organigrama si statul de funcții al societății ce se ocupă atât cu termoficarea, cât și cu iluminatul stradal, GOLDTERM Mangalia. Totodată, la propunerea directorului general al firmei, Dorinel Colgiu, serviciile IT de care beneficiază societatea urmează să fie externalizate, pentru a putea fi acordate, cel mai probabil, unei firme de specialitate.

Firma specializată în IT ar urma să asigure mentenanța calculatoarelor pentru personalul TESA, precum și sistemul de supraveghere al sediului Goldterm Mangalia, aflat în spatele Policlinicii orașului.

Până în prezent, un angajat al societății GOLDTERM Mangalia asigura toate aceste servicii, însă, în urma decesului acestuia, conducerea a considerat că o firmă trebuie să preia munca prestată de angajatul său, scoaterea la concurs a acestui job fiind eliminată din start.

GOLDTERM Mangalia asigură căldura în apartamentele municipiului care încă sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare. De anul trecut, societatea ce aparține Consiliului Local a preluat și iluminatul urbei.

Societatea are numai puțin de 99 de angajați: