26 aprilie 2024

Angajații primăriei nu mai pot de grija cetățenilor: fac un sondaj de opinie despre problemele celor ce le plătesc salariile!

Primăria Mangalia, de la ai cărei angajați așteptăm, de mai bine de jumătate de an răspunsuri la câteva întrebări banale, referitoare la probleme ale cetățenilor urbei, dă, o dată în plus, de o crasă lipsă de transparență! Printr-un anunț postat pe site-ul oficial, dar care nu a fost remis presei, aflăm că instituția plătită din banul public „desfășoară un sondaj privind opiniile cetățenilor din Municipiul Mangalia referitoare la măsurile cele mai importante pentru dezvoltarea municipiului în care locuiesc. Răspunsul dumneavoastră va fi prelucrat doar din punct de vedere statistic. Chestionarul de față este realizat în contextul activității de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Mangalia pentru perioada 2021-2027, ca parte a proiectului POCA – ”Planificare strategică și simplificare proceduri administrative”. Răspunsurile furnizate prin acest chestionar vor fi avute în vedere în elaborarea direcțiilor și proiectelor strategice pe care și le va asuma autoritatea publică locală în vederea dezvoltării municipiului.”

În cazul în care doriți să le reamintiți celor pe care i-ați ales să vă reprezintele interesele de ce probleme cotidiene vă loviți, o puteți face atât pe rețelele de socializare, ca și până acum, dar și răspunzând la chestionarele primăriei.

Poate așa vor afla și onor liderii administrației publice locale, din fotoliile călduțe și confortabile în care s-au înșurubat, care este viața reală a Mangaliei și a locuitorilor ei: