Avaria de la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Artileriei a condus la sistarea apei pe mai multe străzi din municipiul Constanța!

Pe parcursul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei de la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Artileriei din mun. Constanța, s-a constatat necesitatea golirii conductei, având în vedere debitul mare de apă și poziționarea acesteia într-o zonă betonată.

Din acest motiv a fost sistată furnizarea apei potabile, astăzi – 11 februarie 2021 în intervalul orar 11.00. – 18.00, către consumatorii de pe străzile: Lt. Dumitru Theodor Lemnea, Ion Lahovari, Mihai Viteazu, Nicolae Iorga, Ștefan Mihăileanu, Topraisar, I.G. Duca, Călărași, Răsuri și Trandafirului, cei arondați punctului termic 126, precum și cei din perimetrul delimitat de străzile: Poporului – Izvor – Andrei Mureșanu – Partizanilor – Lt. Dumitru Theodor Lemnea – Poporului.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.