19 aprilie 2024

Prea preocupați să împartă, zilnic, sute de fluturași, polițiștii nu mai văd adevăratele încălcări ale Legii Circulației!

Că Poliția Locală abia așteaptă să aplice niscaiva sancțiuni șoferilor care, în lipsa parcărilor din centrul orașului, își lasă mașinile pe maginea drumului, e aproape o certitudine: zilnic, bilețele care avertizează că OPRIREA este interzisă pe respectivul tronson de drum, împânzesc autoturismele, anunțând o iminentă campanie de amenzi.

Cu nonșalanță, însă, aceeași poliție, închide ochii, îngăduitor, față de avalanșa se autovehicule care au ajuns să blocheze, pur și simplu, întreaga faleză din zona Portului Turistic. Mare, la vedere, tronează, la intrarea pe dig, semnul de ACCES INTERZIS autovehiculelor. Cu toate acestea, sute de mașini pătrund, zilnic, pe acest dig, în ciuda faptului că locul este împânzit de turiști, dar și de localnici deranjați de pericolul la care sunt expuși, de noxe și de zgomot.

Pentru domnii de la poliție, fie ea locală, fie națională, adică aceia cu atribuții la Legea Circulației, ce par mult prea preocupați să bântuie centrul urbei cu fluturașii din dotare, decât să caute sancționarea celor ce încalcă, cu adevărat, legea, lăsăm și noi câteva imagini: