24 aprilie 2024

Cristian Radu: „Nu demisionez si nici nu sunt bolnav“

În cadrul întâlnirii de astăzi de la Casa de Cultură, Cristian Radu a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora ar urma să îşi dea demisia: „Circulă zvonuri că aş demisiona. Nu se va întâmpla acest lucru, nu îmi dau demisia, nici nu sunt bolnav şi nici pe moarte, aşa cum am auzit că se spune prin oraş. Vreau să schimb faţa oraşului şi să îmi duc la bun sfârşit proiectele“.

2 thoughts on “Cristian Radu: „Nu demisionez si nici nu sunt bolnav“

  1. Succes !Fata orasului se poate numi si 1 decembrie ?Pute peste tot, mizerie cat cuprinde, maidanezi si gunoaie din plin.Printre proiecte ar putea sa se numere si niste amenzi pentru cei care folosesec domeniul public-wc ?Statia de microbuze de pe 1 decembrie este folosita ca grup sanitar pentru soferii de microbuze. De la orice fereastra din vecinatate poti privi acest peisaj,,,O sanctiune,ar prinde bine,,,poate!

  2. MULTI DINTRE NOI NU RESPECTA ACEST ORAS,ARUNCAM GUNOAIE PESTE TOT CA SI CUM NU AVEM GHENE,MINCAM SEMINTE SI COJILE SUNT ARUNCATE IN FATA BANCILOR,ARUNCAM AMBALAJELE,STICLELE DE LA SUCURI ATUNCI CIND MINCAM CEVA PE STRADA,URINAM PE UNDE APUCAM ETC. DAR SUNTEM F DURI SI CEREM INCONTINU CA ALTI SA-SI FACA TREABA CORECT .NU ZIC CA ALTI NU AU NICI O VINA .

Comments are closed.