19 aprilie 2024

Dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, la Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia va organiza în data de 8 octombrie o dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, unde sunt invitate persoane fizice şi juridice, asociaţii şi ONG-uri de profil, precum şi toţi cei implicaţi în soluţionarea acestei probleme.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, în cadrul discuţiilor programate să înceapă la ora 17.00 la Casa de Cultură, vor fi analizate cauzele care au dus la creşterea numărului de câini fără stăpân pe străzile oraşului. De asemenea, se va discuta despre proiectele iniţiate de Primărie pe acest subiect, în concordanţă cu reglementările legale în vigoare.

Încă de acum trei luni, Primăria a demarat mai multe programe de sterilizare, în colaborare cu ONG-uri de profil, precum Save the Dogs şi Vier Pfoten. La această dezbatere dorim să prezentăm şi să discutăm despre programele aflate în derulare„, a declarat Romulus Dumitrana, consilier al primarului.

El a spus că aceasta este o problemă sensibilă, cu opinii diverse şi de aceea reprezentanţii Primăriei vor să implice locuitorii oraşului în identificarea şi promovarea unor soluţii agreate de toţi factorii implicaţi, astfel încât rezultatul final să fie reducerea numărului de câini fără stăpân, pe străzile municipiului.

3 thoughts on “Dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, la Mangalia

  1. Nu cauzele ar trebui sa intereseze, ci solutiile urgente, deoarece nu se mai poate circula prin oras, mai ales seara, din cauza maidanezilor!

  2. Sa-i duca din oras sa le faca ceva,am fost muscata de unu chiar in centrul orasului,nu e posibil si pentru vaccinul antirabic faci 6 drumuri de constanta,pentru ca la Mangalia nu exista,chiar asa nu reusim sa facem ceva la maidanezii astia,sa-i ia acasa cine ii iubeste,am cheltuit o gramada de bani pe drumuri la Constanta pentru vaccin,trebuia sa suporte Primaria cheltuiala,sper sa faca ceva iarna asta cu ei ca nu-i mai suport!

  3. nici ziua nu-i mai sigur de circulat prin oras…am ajuns sa-ti fie frica sa iesi din casa, e o adevarata aventura sa ajungi la munca sau sa-ti cumperi o paine

Comments are closed.