26 aprilie 2024

Festivalul Seawolves Bike Fest are loc pe plaja dintre Saturn și Venus

Cea de-a XV-a ediție a Seawolves Bike Fest se va desfășura, în perioada 9 – 11 iunie, pe plaja „Recif”, amplasată între stațiunile Saturn și Venus.

Evenimentul organizat de Asociația Seawolves Constanța, susținut de Primăria Mangalia, va reuni în sudul litoralului, peste 2000 de motocicliști atât din țară, cât și din străinătate, într-o paradă a cailor putere pe două roți. Prezentarea motocicletelor va avea loc în stațiunile din sudul litoralului, cu participarea mai multor motorbikeri din Germania, Austria, Anglia, Bulgaria, Italia, Serbia, Ungaria, Belgia, Olanda, SUA, Grecia și România. La ediția din acest an, vor fi promovate trupe rock aflate la început de drum, trupe din străinătate, dar și altele consacrate, precum: Trooper, Cargo, Dirty Shirt, Altar, Bucium, Rammstein tribute Ungaria.

În cele trei zile de festival, vor fi organizate concerte rock, seri de folk la foc de tabără, concursuri amuzante între participanți, focuri de artificii și alte evenimente de entertainment pentru fanii moto-rock. Pentru desfășurarea paradei în condiții de siguranță maximă, circulația rutieră va fi restricționată temporar, pe un singur sens corespunzător direcției de mers, sâmbătă, 10 iunie, între orele 13.00-14.00, conform traseului, respectiv: plecare din dreptul Plajei Adras, pe str. Lavrion, (cordon Saturn Venus) – sensul giratoriu Venus, dreapta pe str. Nicolae Iorga, înainte pe str. Gala Galaction, prin Cap Aurora și Jupiter, până la intersecția cu Neptun, dreapta pe str. Trandafirilor, până la intersecția cu str. Olimp, retur pe str. Trandafirilor, dreapta pe DN39C (Club Bazin), stânga pe str. Plopilor, dreapta pe DN39B, stânga pe str. Principesa Elena, până la sensul giratoriu Venus, unde vor intra pe str. Lavrion până la plaja Adras.