Prins in trafic, beat si fara carnet

Duminica, 10 martie, poliţiştii din Albeşti au oprit în trafic pe D.J. 391, un moped, condus de  A. Dumitru,  de 44 de ani, din localitate.

Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat  valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere aspectele constatate conducătorul mopedului a fost transportat la Spitalul Municipal Mangalia în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieşit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în aerul expirat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile O.U.G. nr.195/2002 Rep.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*