28 martie 2024

Se clatină unanimitatea din Consiliului Local?! Consilierii s-au opus majorării indemnizaţiei membrilor CA Goldterm Mangalia

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului local Mangalia, ce a avut loc, miercuri, 24.04.2013, s-au aflat mai multe proiecte de hotărâre ce au vizat activitatea Goldterm. Astfel, consilierii au votat bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul financiar 2013, dar şi modificarea componenţei Consiliului de Administraţie al SC Goldterm Mangalia SA.

Pentru cei care nu ştiu, Consiliului de Administraţie al Goldterm avea următoarea componenţă:

–         Dorinel Colgiu – preşedinte;

–         Dan Lucian Georgescu – membru;

–         Gheorghe Crăciunescu – membru;

–         Mihai Voicu – membru;

–         Marian Mătăsaru – membru.  

În cadrul şedinţei, consilierii au aprobat înlocuirea lui Gheorghe Crăciunescu cu Marius Ilie.

Dintre toate proiectele supuse dezbaterii, cel al majorării indemnizaţiei membrilor CA al Goldterm i-a făcut pe aleşi să nu mai fie, în unanimitate, de aceeaşi parte a baricadei. Astfel, o parte a consilierilor PSD, cei de la PDL şi PPDD au votat împotriva majorării indemnizaţiei de la 247 lei la 1.000 lei/lună. Aleşii în cauză  şi-au motivat opţiunea, spunând că nu se justifică majorarea propusă şi că, oricum, suma reprezintă un venit suplimentar pentru membrii CA al Goldterm, deoarece sunt prosperi oameni de afaceri. Fiindcă, la un moment dat, atmosfera de lucru devenise încinsă, iar proiectul nu dădea semne că ar primi undă verde, aleşii au votat de două ori, doar-doar unii dintre nemulţumiţi s-ar răzgândi. Mai mult decât atât, consilieri ai PSD şi-au rugat colegii să voteze pro, numai că efectul a fost zero.  

Consilierul PRM, Ion Mincă s-a arătat surprins de rezultatul votului final, astfel că a şi exclamat: „Văd că nu mai funcţionează, se duce dracu, a avut dreptate, PP-DD-ul, nici între voi nu vă mai înţelegeţi. PSD-ul votează invers!”

4 thoughts on “Se clatină unanimitatea din Consiliului Local?! Consilierii s-au opus majorării indemnizaţiei membrilor CA Goldterm Mangalia

  1. Cine sunt Marius Ilie si Dorinel Colgiu? Voicu nu e ala care a fost in gasca lu Tusac?

Comments are closed.