26 aprilie 2024

Se deschide o nouă stagiune de turism cultural la Teatrul de Vară Jupiter!

O nouă stagiune se deschide la Teatrul de Vară Jupiter pe 3 iulie, cu alte piese de teatru inedite și o serie de concerte de neuitat și de nerefuzat. Printre numele care vor urca pe scenă de la Jupiter în această vară se numără: Magda Catone, Claudiu Bleonț, Proconsul, Bosquito și acesta este doar începutul!

Anul acesta, Teatrul de Vară Jupiter oferă pentru turiștii din Jupiter și nu numai un program artistic complet, de teatru și muzică, astfel încât sejurul lor pe litoral să devină unul cu adevărat de neuitat.

Până acum, pe scena de la Jupiter, au urcat nume importante din muzica românească și din teatru, cum ar fi: Direcția 5, Proconsul, Bosquito, Compact, Tudor Gheorghe, Maia Morgenstern, Magda Catone, Claudiu Bleonț, Cristi Iacob, Valentin Teodosiu, și alții.

În acest an, surprizele pentru turiști continuă cu un program bine pus la punct și diversificat. Printre numele prezente pe afișele din acest an se numără: Proconsul, Bosquito, Magda Catone, Claudiu Bleonț, iar aceștia sunt numai câțiva dintre cei care vor încânta sufletele și inimile turiștilor prezenți la Jupiter. În ceea ce privește copiii, aceștia au o zi special dedicată lor la Teatrul de Vară Jupiter. În fiecare luni, cunoscuta Gașcă Zurli se va ocupa de buna dispoziție a celor mici, cu începere de la ora 20.30.

Primele spectacole TVJ sunt:

     03.07 -LA GINECOLOG

       06.07- GAȘCA ZURLI- LA MARE, LA SOARE

       8.07- PROCONSUL

       10.07- UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI

Conceptul Teatrul de Vară Jupiter a apărut ca o necesitate: aceea de a oferi o porție de cultură și spectacole de calitate turiștilor din Zona de Sud a litoralului. Mai mult, spectacolele de la Teatrul de Vară Jupiter sunt gândite ca servicii turistice, fiind incluse în ofertele hotelurilor partenere TVJ: la achiziționarea de sejururi turistice (7 nopți), turiștii hotelurilor beneficiază, pe lângă celelalte facilități și de 3 spectacole gratuite pe săptămână, pe bază de voucher.

program_general