30 aprilie 2024

Gabriela Nachiu, propunerea USR-PLUS pentru Consiliul Local Mangalia

Mă numesc Gabriela Nachiu sunt căsătorită, am 34 de ani, iar de profesie sunt economist. M-am născut și am crescut în Mangalia și am decis  că nu mai pot sta deoparte privind cu tristețe degradarea continuă a orașului meu de suflet.

Îmi doresc ca tinerii să iși poată construi un viitor în Mangalia, să avem un oraș dezvoltat la adevaratul său potențial, pe toate planurile, și îmi doresc să avem o administrație cinstită, care să lucreze în beneficiul tuturor cetatenilor. În această direcție doresc să îmi canalizez timpul și energia în Consiliul Local Mangalia. Aceste schimbări pe care ni le dorim în Mangalia, pot fi realizate numai prin implicare si  prin muncă, iar echipa USR PLS din care fac parte este determinată să pună în aplicare proiectele pe care le-am elaborat  împreună  cu specialiștii din domeniu.

Cred cu tărie că Mangalia poate fi un oraș în care orice cetățean își poate construi un viitor prosper.

Împreună cu colegii din USR PLUS, care candidează pentru consiliul local Mangalia și pentru consiliul județean Constanța, vom reuși să aducem schimbările pe care ni le dorim cu toții atât la nivel local cât și la nivel județean.

 

cod mandatar financiar 21200251