26 aprilie 2024

Primăria Mangalia a reușit imposibiliul – 300 de pagini în limbaj de lemn, dar cu titlu pompos: Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Mangalia pentru perioada 2022-2027

Deși în Primăria Mangalia contractele din bani publici pentru consultanță mass-media sunt extrem de grasuțe, „specialistul” sau „specialiștii” care ar trebui să ne informeze și referitor la alte aspecte ce privesc viața locuitorilor urbei în afara odelor aduse (ne)realizărilor conducerii instituției, uită, cu obstinație, să ne anunțe și despre dezbaterile de importanță crucială pentru viitorul orașului.

De data aceasta vorbim despre dezbaterea pe marginea Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Mangalia pentru perioada 2022-2027. Pe care o descoperim, întâmplător, timid postată într-un colțișor al site-ului mangalia.ro și pe care o puteți vedea mai jos. Proiectul ar urma să fie dezbătut pe 17 mai, la orele 10.00.

Strategia, stângaci întocmită pe numai puțin de 300 de pagini este o apologie a obișnuitului slogan al administrației actuale: „o să… facem”, „o să dregem…”, „duium de fonduri europene…”, preocupare pentru copii și vârstnici, atragerea unui buluc de investitori, adică exact speech-ul ultimilor ani: formă fără fond, cincinalul în trei ani, întrerupt, brusc, de alegerile locale viitoare.

Celor care au nevoie de un pic de umor, dar și celor cu nervi tari, lectură plăcută!

SDL-Mangalia-CT-2022-2027

 

1 thought on “Primăria Mangalia a reușit imposibiliul – 300 de pagini în limbaj de lemn, dar cu titlu pompos: Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Mangalia pentru perioada 2022-2027

Comments are closed.