28 martie 2024

Tânără din Mangalia, arestată la domiciliu: cu carnetul suspendat, a condus beată şi drogată!

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat o femeie, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lavrion din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării cu aparatul drug-test a fost indicat un rezultat pozitiv pentru THC-5 și amfetamină.

Tânăra a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și substanțelor în sânge.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs, întrucât, la data de 29 august a.c. a fost depistată conducât un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma administrării probatoriului în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de ieri, aceasta a fost prezentată instanței de judecată, care a decis măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.