29 martie 2024

Iluminat casnic şi stradal în cartierele noi de locuinţe din comuna Pecineaga

Început de an în forţă pentru primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan. Anul acesta şi-a propus să finalizeze toate proiectele demarate anul trecut, proiecte de amploare şi de interes pentru comunitatea locală.

O veste bună este aceea că de la Guvernul României au fost alocaţi, recent, 250.000 lei, bani pe care edilul îi va utiliza pentru iluminat casnic şi stradal. Potrivit primarului Niculae Stan, „se vor racorda la reţea mai multe case nou construite în zona CAP-ului, cartierul ICIL şi străzile unde se impune această investiţie. Anul acesta vom finaliza construcţia dispensarului pe care l-am început în urmă cu doi ani, urmând ca acesta să dispună de mai multe cabinete medicale. De asemenea, construcţia şi amenajarea pieţei agro-alimentare şi de peşte este finalizată în proporţie de 90%. În această perioadă, lucrăm la amenajarea unei parcări la stadionul de fotbal din comună. Nu în ultimul rând, am avansat cu cel mai ambiţios proiect şi anume racordarea la reţeaua de gaze. Documentaţia necesară a fost întocmită şi depusă, astfel că lucrările vor demara în scurt timp”.

În perioada următoare va fi aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli, iar în funcţie de fonduri vor fi începute alte investiţii de care cetăţenii din comuna Pecineaga au nevoie.