19 aprilie 2024

Mohammad Murad, ales președinte executiv al PER România

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din țară, care controlează unități hoteliere pe litoralul românesc, dar și în Capitală, s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER)  și a promis că partidul din care face parte va intra în Parlament cu 10% în 2024.

„Trebuie să fim conștienți că cel mai mare dușman al nostru, al tuturor, pe glob, se numește sărăcie. Cum putem convinge o persoană care nu are cu ce să se încălzească sau să facă mâncare să nu mai taie pomul din curte? Cum putem vorbi de educatie ecologista când omul arunca peste tot, când e vorba de foamete? Avem în primul rând de-a face cu cele 1,3 milioane de gospodării în România care au și astăzi wc-ul în curte. (…) Vă asigur și vă garantez că, în 2024, Partidul Ecologist Român va fi în Parlament. Și nu cu 5-6 la sută, ci cu 10 la sută. (…)”, a declarat Mohammad Murad, sâmbătă, la  Congresul PER, de la Palatul Parlamentului, potrivit stiripesurse.ro.

Consilierul local PER, Ozghiun Menabit, a scris, tot ieri, pe pagina sa de socializare că: „Astăzi, dl. Mohammad Murad este președinte executiv al PER la nivel național, determinat în implicare, cu siguranță va sprijini candidatul ecologiștilor pentru primăria Mangalia. La fel ca mulți alți oameni de afaceri care au fost aleși ieri în conducerea PER”.