19 martie 2024

Primăria Mangalia se încăpăţânează să facă trotuare spre „nicăieri”: între timp, Coloniştiul zace, de ani buni, în uitare!

Într-un comunicat de presă. Primăria Municipiului Mangalia ne anunţă că a „demarat, recent, execuția de lucrări pentru înființarea, reabilitarea și modernizarea trotuarelor, pe mai multe artere rutiere din localitate. Astfel, pe porțiunea de drum, cuprinsă între Castelul de Apă, de la ieșirea spre comuna Albești și intersecția cu strada Portului, pe ambele sensuri de circulație, se lucrează la reabilitarea trotuarelor existente, dar și la înființarea unora noi, acolo unde nu există trotuare de încadrare. Conform unor proiecte ale municipalităţii, în Mangalia au fost realizate mai multe lucrări de reabilitare a trotuarelor și aleilor de acces în blocuri pentru satisfacerea nevoii de circulație urbană, în condiții de confort și siguranță”.

După kilometri întregi de trotuare la ieşirea spre Constanţa, călcate, rareori, de câte un locuitor rătăcit, iată că, onor primăria, face trotuare spre Castelul de Apă… Între timp, în Colonişti, pământul a devenit, deja, trotuarul obişnuit al locuitorilor zonei. De circa cinci ani de zile!…