28 martie 2024

Câteva sute de câini au fost sterilizaţi la Mangalia

Comunicat de presa

 Primăria municipiului Mangalia în colaborare cu Organizaţiile Non-Guvernamentale Vier Pfoten şi Save the dogs au desfăşurat pe parcursul lunii august mai multe campanii de sterilizare a animalelor cu şi fără stăpân, în special câini abandonaţi pe străzile oraşului.

În cadrul acestor campanii, specialiştii Vier Pfoten şi-au desfăşurat activitatea la Biobaza Mangalia, unde au sterilizat peste 300 de animale fără stăpân. Medicii de la Vier Pfoten se află la cea de-a doua acţiune desfăşurată anul acesta în Mangalia.

Între 8 august şi 1 septembrie, aceştia au deparazitat şi sterilizat un număr de 313 animale, dintre care 287 de câini şi 26 de pisici. Au fost tratate animale atât din oraş, dar şi din staţiunile Neptun, Saturn, Venus şi Olimp. Pe lângă animalele fără stăpân, au fost sterilizate şi câteva zeci de animale aduse de localnici la clinica situată la Biobaza Mangalia.

În aceeaşi perioadă, au avut loc două campanii de sterilizare, organizate în colaborare cu asociaţia Save the dogs. Pe durata acţiunii, au fost deparazitate, vaccinate şi sterilizate aproximativ 130 de animale cu stăpân (câini şi pisici), de pe raza municipiului Mangalia. Campania Save the dogs va continua în zilele de 20 şi 21 septembrie.

2 thoughts on “Câteva sute de câini au fost sterilizaţi la Mangalia

  1. Aceasta actiune este fix o picatura in ocean.Oare de ce nu se face un adapost unde sa fie dusi cainii?

  2. Nu-i un lucru rau, dar totusi sunt prea multi pe toate strazile din Mangalia. Oare nu ma musca daca unt sterilizatiNu ne putem odihni noaptea din cauza lor, latra si e incaiera de ti-e teama sa circuli in zona 1 Decembrie-terenul de sport Pecarus.

Comments are closed.