28 martie 2024

Atenție, se oprește apa în localitatea Băneasa!

 

Luni – 30 mai 2022, se vor executa lucrări de conectare a sistemului centralizat de alimentare cu apă din localitatea Băneasa– județul Constanța, la noua Stație de Tratare apă potabilă, realizată cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Astfel, în intervalul orar 10.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei în întreaga localitate.
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL13 – Surse de apă și aducțiuni, Stație de tratare, Stații de clorare etc., în valoare totală de peste 46 milioane lei cu TVA.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.