29 martie 2024

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, revine pe plaja din Tuzla!

Edilul comunei Tuzla, Taner Reşit, a anunţat, pe pagina sa de socializare, apropierea celui mai important festival de rock alternativ de la mare, Living Rock: „Împreună cu reprezentanții instituțiilor abilitate și reprezentanții Maitreya Events SRL, am autorizat și am stabilit detaliile necesare în vederea desfășurării în condiții optime și de siguranță a evenimentului „Living Rock Festival” ce va avea loc în comuna Tuzla, zona costieră în perioada 19-21 august 2022″.
Iată programul festivalului:
Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt – plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, se va întâmpla a 3-a ediție a festivalului Living Rock, dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber.
Living Rock, singurul festival alternativ de muzică de la mare, ce va avea loc în weekendul 19-21 august, pe plaja Tuzla, și-a anunțat line-up-ul final. Balthazar, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Vița de Vie, Coma, Luna Amară, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Amadeus, Dl. Goe, Oigăn + Doru, Toulouse Lautrec și E.M.I.L.
Program pe zile
Vineri, 19.08
Dl. Goe
Toulouse Lautrec
byron
Vița de Vie
Sâmbătă, 20.08
The Kryptonite Sparks
Silent Strike
E.M.I.L.
Luna Amară
The Mono Jacks
COMA
Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase
Duminică, 21.08
Amadeus
Oigăn + Doru Trăscău
Luiza Zan & Istvan Gyarfas
Piqued Jacks
Robin and the Backstabbers
Balthazar
Până la festival, puteți trimite gratuit prietenilor voștri cărți poștale în care să-i chemați alături de voi pe plaja Tuzla! Pe site-ul Pink Post – www.pinkpost.ro/cartepostala – puteți alege una dintre imaginile surprinse de fotograful Cătălin Georgescu chiar pe plajă, în spațiul de festival, și s-o transformați într-o invitație inedită. Astfel veți obține o amintire marină, livrată în cutiile poștale de Pink Post, cel mai mare operator privat de servicii poștale din România.
Video de prezentare Living Rock 2022: https://youtu.be/7sQWIBzLHzM
Despre Living Rock
Festivalul Living Rock, singurul festival de alternativ de la mare, își dorește să crească notorietatea scenei underground din România și să sprijine artiștii din zona de rock alternativ. Bazându-se pe îmbinarea unică dintre rock-ul alternativ și frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România. Living Rock este organizat de Magnetic Dream Events, livrat de tazz, susținut de Jameson, promovat de Rock FM și monitorizat de Mediatrust.