20 aprilie 2024

Constanța: Lipsă apă în zona Tomis Nord!

În cursul serii trecute conducta cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu (zona Hotel Dobrogea) din municipiul Constanța a suferit o avarie majoră, fiind necesară înlocuirea segmentului avariat și a unei piese componente. Imediat s-a dispus sistarea furnizării apei în vederea demarării intervențiilor de remediere a avariei.

Ținând cont de durata necesară pentru degajări, pentru golirea conductei care, din cauza debitului mare și a presiunii din instalație s-a făcut pe o perioadă mai lungă de timp, dar și de lucrările de sudură executate, intervențiile nu au putut fi încheiate și continuă și astăzi – 22 octombrie 2022. Preconizăm că acestea vor fi finalizate în jurul orei 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bd. Aurel Vlaicu – str. Dispensarului – bd. Al. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 140, 142 si 145.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.