29 martie 2024

A „plouat” cu infracțiuni rutiere, a doua zi după Anul Nou!

La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe strada Salcâmilor din localitatea Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Costinești din localitatea Tuzla, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada G.V. Milea din orașul Murfatlar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având montate plăcuțe de înmatriculare cu numere false.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.