6 februarie 2023

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐬̗𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐫𝐞𝐜𝐢𝐜𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐬̗𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥𝐞 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐭̗𝐢𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐞𝐬̗𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐬𝐞

Polaris M Holding – 𝐂𝐎𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄𝐒̗𝐓𝐈 𝐬̗𝐢 𝐒𝐂𝐇𝐈𝐓𝐔
Începand cu 1 ianuarie 2023, conform noului contract de salubrizare, Polaris M Holding continuă să presteze servicii de colectare și transport deșeuri reziduale și reciclabile în comuna Costinești și satul Schitu.
În perioada 16.12.2022 – 03.01.2023, echipele Polaris au distribuit pubele noi, destinate colectării deșeurilor reziduale și reciclabile, persoanelor care locuiesc la case din comuna Costinești și din satul Schitu. Pentru că o parte dintre informațiile transmise prin intermediul pliantului, oferit odată cu pubelele, nu au ajuns la toți locuitorii și pentru că ne dorim ca deșeurile să fie colectate fără întrerupere, vă informăm:
▪️Pubelele negre și galbene trebuie păstrate în curtea gospodăriei, urmând a fi scoase la stradă NUMAI în zilele de colectare, aferente deșeurilor reziduale sau reciclabile, menționate în pliant. Toate persoanele au primit odată cu pubelele un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care sunt specificate informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă și modul de colectare al acestora.
▪️În cazul în care, cantitate de deșeuri generată depășește capacitatea pubelei negre sau galbene, puteți depozita surplusul de deșeuri numai în saci achiziționați de la operatorul de salubrizare Polaris M Holding. Subliniem că deșeurile reciclabile sau reziduale nu pot fi depozitate în alți saci decât în cei achiziționați de la Polaris. În caz contrar, acești saci nu vor fi colectați.
▪️Persoanele care nu au fost găsite la domiciliu în momentul distribuției pubelelor, își pot prelua singuri pubela de la sediul nostru de pe strada Tineretului, nr. 16, telefon 0728 281 689, Costinești. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică numai în baza cărții de identitate și actului de proprietate.
▪️Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr de tel : 0728 281 689 sau costinesti@polaris.ro

Lasă un răspuns

This site is protected by wp-copyrightpro.com